Home PDC Maak kans op leuke prijzen met voorspellen van PDC WK 2018

Maak kans op leuke prijzen met voorspellen van PDC WK 2018

Dartfreakz organiseert in samenwerking met Poules.com de PDC WK 2018 dartpoule. Zoals ieder jaar brengen we een dartpoule waarbij je jouw voorspellingen kan invullen waarmee het nog spannender wordt om het wereldkampioenschap te volgen.

Deelname aan deze poule wordt nog spannender als je beseft wat er voor de winnaar klaar ligt: Een ticket voor de Premier League in Ahoy op 19 april 2018!

Iedereen in de top 5 valt in de prijzen waarbij er voor de nummer 2 een Target Corona Vision klaar ligt en de nummer 3 met een Winmau Blade 5 wordt beloond. Tot slot winnen de nummer 4 en 5 een tegoedbon voor Dartwinkel.nl en een Cosmo Darts Verrassingspakket.

Prijzen
1e plaats:
Premier League Kaart Ahoy Rotterdam – Beschikbaar gesteld door Dartfreakz.nl
2e plaats: Target Corona Vision t.w.v. €89,95 – beschikbaar gesteld door Dartwinkel.nl
3e plaats: Winmau Blade 5 t.w.v. €49,95 – beschikbaar gesteld door Dartwinkel.nl
4e plaats: Tegoedbon Dartwinkel.nl t.w.v. €25,00 – beschikbaar gesteld door Dartwinkel.nl
5e plaats: Cosmo Darts Verrassingspakket – beschikbaar gesteld door Cosmodarts.jp

Voor deelname aan de dartpoule klik hier.

Extra informatie
Aangezien de poule dit jaar wordt opgezet samen met Poules.com is de opzet iets veranderd. Deelnemen kan via bovenstaande link waarbij je het kopje ‘Finalisten‘ volledig dient in te vullen. Dit is de voorspelling tot aan de eindwinnaar welke je eenmalig dient in te vullen en waarvoor uiteraard punten worden uitgedeeld.

Daarnaast bestaat er nog een gedeelte ‘Totaal‘ waarin je de uitslagen dient te voorspellen gedurende het toernooi. De actuele sheet met actuele namen worden hierin continue bijgewerkt en de uitslagen voor de aankomende wedstrijden kun je hierin voorspellen tot iedere sessie begint. Ook hiervoor ontvang je punten.