Madars Razma haalt uit naar Michael van Gerwen na 'incident' PDC
PDC

Madars Razma haalt uit naar Michael van Gerwen na 'incident'

Madars Razma haalt uit naar Michael van Gerwen na 'incident'

Madars Razma heeft gereageerd op het moment dat hij had met Michael van Gerwen tijdens de laatste speeldag van de PDC Super Series. De Let zegt dat de Nederlander hem betichtte van het 'klikken met zijn pijlen' en biedt daarvoor zijn excuses.

Razma: "Als ik dat gedaan heb dan biedt ik daarvoor mijn excuses aan. Ik zie er alleen geen probleem in en het stelde echt niets voor. Het is dan ook schandalig dat één van de beste spelers in de wereld daar over begint."

Tevens gaat hij in op het commentaar dat hij heeft ontvangen dat hij te weinig ruimte gaf aan de huidige nummer 2. Hij draait het echter om en stelt dat Van Gerwen afstand dient te houden van hem.

Het 'incident' tussen Van Gerwen en Razma is te bekijken op deze beelden.

"Ik zou graag de gele/zwarte lijnen terug zien want er zijn spelers die problemen hebben met afstand houden. Zelfs wanneer ze achter je staan! Er zijn regels, dus misschien moeten we die ook in de praktijk toepassen en niet alleen op papier...," aldus Razma.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws