Home PDC Madars Razma zit komende week waarschijnlijk vast in Duitsland

Madars Razma zit komende week waarschijnlijk vast in Duitsland

WILLIAM HILL PDC WORLD CHAMPIONSHIP 2020 ALEXANDRA PALACE LONDON PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND1 HARRY WARD V MADARS RAZMA MADARS RAZMA IN ACTION

Vrijdagavond speelde Madars Razma op de European Darts Grand Prix en legde het hierin af tegen Steve Lennon die met 6-3 won. Maar voor en na de partij volgde er nog meer slecht nieuws voor de speler uit Letland.

Vlak voor zijn partij kreeg hij schokkend nieuws uit zijn thuisland over een tragedie met een vriend van de familie.

Na zijn partij kreeg hij bovendien het nieuws dat 3 van zijn geplande vluchten zijn gecanceld waardoor hij op dit moment niet naar huis kan. Hij is 1.800 kilometer verwijderd van huis en zal bovendien op zoek moeten naar nieuwe opties om naar de komende toernooien af te reizen waaronder de toernooien die in Coventry worden gespeeld.

Hier heeft hij wel alle tijd voor want de komende week moet hij nu waarschijnlijk noodgedwongen doorbrengen in het hotel in Duitsland, zo laat hij weten.

Als hij de komende week inderdaad in zijn huidig hotel doorbrengt dan is hij wel slechts 500 kilometer verwijderd van Riesa waar hij volgende weekend deelneemt aan de International Darts Open.