Home PDC Maximaal 3 Nederlanders pakken ticket via European Q School OOM

Maximaal 3 Nederlanders pakken ticket via European Q School OOM

Na dag vier van de European Q-School 2019, is de definitieve European Q-School Order of Merit bekend. Via deze Order of Merit werden de behaalde punten van de spelers bijgehouden en via deze ranglijst zijn er ook enkele tickets te verdienen voor het Players Championship seizoen 2019-2020.

Het is nog even afwachten hoeveel plekken te vergeven zijn via de European Q-School Order of Merit 2019, aangezien het definitief aantal tickets pas bekend zal zijn als de inschrijftermijn van de Britse Q-School is verlopen.

Voor sommige spelers kan het echter niet mis gaan, zij staan er al goed voor op de European Q-School 2019 ranglijst. Gelet op de UK Q-School aanmeldingen, is de verwachting dat er maximaal acht plekken te vergeven zullen zijn. De Nederlanders Yordi Meeuwisse en Vincent van der Meer (die de finale bereikte op dag vier) zijn vrijwel verzekerd van een tourkaart. Zie onderstaande afbeelding Erik Middelkoop.

De mogelijke derde Nederlander Maik Kuivenhoven en overige kanshebbers zullen de aanmeldingen van de UK Q-School 2019 moeten afwachten.