Mensur Suljovic is recordhouder op de Champions League of Darts PDC
PDC

Mensur Suljovic is recordhouder op de Champions League of Darts

Mensur Suljovic is recordhouder op de Champions League of Darts

Terwijl de ogen gericht zijn op spelers als Michael van Gerwen en Gary Anderson is het Mensur Suljovic die de beste papieren heeft voor de toernooiwinst op de Champions League of Darts.

De Oostenrijker is houder van een opmerkelijk record op dit toernooi. Hij is namelijk de enige speler die nog nooit een wedstrijd heeft verloren op dit toernooi.

Michael van Gerwen, Phil Taylor en Gary Anderson hebben allemaal al ooit een nederlaag geleden op dit toernooi maar dit geldt niet voor Suljovic.

De Oostenrijker won in 2017 zijn poulewedstrijden van Gary Anderson (10-3), Peter Wright (10-8) en Dave Chisnall (10-5) om aansluitend in de halve finale Raymond van Barneveld met 11-9 op zij te zetten gevolgd door een 11-9 overwinning in de finale op Gary Anderson.

Ook in de poulefase van de huidige editie heeft de Oostenrijker alweer gewonnen van Rob Cross (10-8) en Peter Wright (10-7) en zondagmiddag zal Simon Whitlock trachten om de eerste speler te worden die Suljovic kan verslaan in een wedstrijd op de Champions League of Darts.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws