Home PDC Mensur Suljovic mist Grand Slam of Darts door pijnlijke vergissing

Mensur Suljovic mist Grand Slam of Darts door pijnlijke vergissing

BET VICTOR MASTERS 2019 ARENA MK, MILTON KEYNES PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND I MENSUR SULJOVIC V SIMON WHITLOCK MENSUR SULJOVIC IN ACTION

Voor de Oostenrijker Mensur Suljovic is afgelopen weekend in Amsterdam uitgelopen op een fiasco. Ondanks dat hij reikte tot de halve finale zal hij zondagavond teleurgesteld huiswaarts zijn gekeerd.

Hij zag namelijk Danny Noppert de finale halen en daarmee pakte de Nederlander het ticket voor de Grand Slam of Darts af dat voor het oprapen leek te liggen voor Suljovic.

De Oostenrijker leek daar ook van overtuigd want hij had namelijk besloten om zich niet in te schrijven voor het kwalificatietoernooi voor de Grand Slam of Darts dat vandaag wordt gespeeld.

Er bestaat nog wel een scenario waarbij Suljovic mogelijk alsnog van de partij zal zijn. Gary Anderson presteerde dit weekend namelijk ver ondermaats met slechts 71,05 gemiddeld tegen Noppert.

Na afloop liet The Flying Scotsman bovendien weten dat het onzeker is of hij wel van de partij zal zijn in Wolverhampton vanaf aankomend weekend. Wat exact het probleem is met de Schot is vooralsnog onbekend, maar bij een terugtrekking van Anderson kan Suljovic mogelijk alsnog zijn koffers pakken.