Van Gerwen "Heb mijn nieuw dartshirt helemaal zelf ontworpen" PDC
PDC

Van Gerwen "Heb mijn nieuw dartshirt helemaal zelf ontworpen"

Van Gerwen "Heb mijn nieuw dartshirt helemaal zelf ontworpen"

Eerder vandaag presenteerde Michael van Gerwen met trots zijn splinternieuw dartshirt waarin hij donderdag voor de eerste keer aan de oche zal verschijnen. De mouwen van het nieuwe shirt zijn, in tegenstelling tot de groene mouwen van het oude shirt, nu zwart met aan het randje van de rechtermouw zijn lievelingskleur lichtgroen en aan de rand van de linkermouw prijken de drie kleuren van de Nederlandse vlag. Verder zijn er twee sterretjes op de linkerschouder, als symbool voor zijn wereldtitels.

Dartfreakz was nieuwsgierig naar het nieuw shirt. Wij vroegen of de nummer één van de wereld of hij het shirt zelf ontworpen had.
"Helemaal zelf ontworpen geeft de kersverse The Masters kampioen aan. Ik wilde sowieso de hoofdkleur groen aanhouden. Dat heb ik gevraagd en ook facetten aangegeven die ik erin wilde hebben om dit resultaat te krijgen. Ben er erg heel blij mee en er heel erg tevreden over. Laten we het zo noemen: een nieuw jaar, een nieuw begin. Het nieuw shirt is binnenkort te koop".

Michael van Gerwen speelt zijn allereerste wedstrijd in zijn nieuw dartshirt op donderdag 1 februari tijdens de Premier League Darts. In de eerste week krijgt Mighty Mike wereldkampioen Rob Cross voor zijn kiezen. Dit duel wordt de eerste officiële ontmoeting nadat de heren elkaar in de halve finale van het wereldkampioenschap 2018 troffen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws