Van Gerwen: “Ik heb veel zin om met Raymond het WK weer te spelen” PDC
PDC

Van Gerwen: “Ik heb veel zin om met Raymond het WK weer te spelen”

Van Gerwen: “Ik heb veel zin om met Raymond het WK weer te spelen”

Vanavond gaat de World Cup of Darts van start waarbij Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld namens Nederland vanavond in actie zullen komen. Ze spelen hierin tegen Rusland in de voorlaatste partij.

De huidige nummer 1 van de wereld laat weten er erg veel zin in te hebben. "Ik heb er veel zin in, want ik vertegenwoordig graag mijn eigen land,” liet hij weten.

Wanneer er terug wordt geblikt op 2 jaar geleden, toen het Nederlands duo won, is de Brabander vanzelfsprekend hoopvol om dit te herhalen. "Dat was heel speciaal voor mij en Raymond en het zou fantastisch zijn wanneer het ons weer lukt."

Vanavond wacht het Russische duo Aleksandr Oreshkin en Boris Koltsov in de eerste ronde van de World Cup of Darts. "We moeten ons nu eerst focussen op de wedstrijd met de Russen. We weten namelijk niet wat we kunnen verwachten en in dubbelpartijen kan alles gebeuren. We moeten ons goed voorbereiden."

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws