Michael Smith is maandag met spoed geopereerd 'Ik ben een man' PDC
PDC

Michael Smith is maandag met spoed geopereerd 'Ik ben een man'

Michael Smith is maandag met spoed geopereerd 'Ik ben een man'

Michael Smith liep al een poos met een bult rond in zijn lies. "Ik ben een man en bestede er niet veel aandacht aan, het gaat wel weer over. Achteraf niet de beste keus, dit had een bloedvergiftiging kunnen worden" verklaarde Bully Boy aan livedarts.

Afgelopen maandag ging de Brit toch maar even langs een arts na aandringen van zijn vrouw Dagmara en lag voordat hij het in de gaten had op de operatietafel. Het abces groeide maandag in een razend tempo van 5 cm naar 13 centimeter.

Zondag speelde Smith nog gewoon de Players Championship waar Ron Meulenkamp in zijn eerste wedstrijd een maatje te groot was. Toen Smith wakker werd zondag besefte hij dat het niet goed was 'plotseling had ik een rode streep die tot onder aan mijn been doorliep. Achteraf heb ik te horen gekregen dat het pus in mijn bloedbaan gekomen was'.

Al in de wachtkamer van de arts sprong het abces open en is de darter met spoed onder het mes gegaan. zonder complicaties zal Smith gewoon de premier league gooien in Exeter en ook het UK Open staat gewoon op de planning. Het been van de Brit is ingezwachteld en het verband moet elke dag verschoont worden.

'ik kan me geen pauze veroorloven, met antibiotica en pijnstillers moet het goed komen' aldus de 28-jarige Smith.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws