Michael Smith noteert derde hoogste gemiddelde in historie GSoD PDC
PDC

Michael Smith noteert derde hoogste gemiddelde in historie GSoD

Michael Smith noteert derde hoogste gemiddelde in historie GSoD

Michael Smith wist zondagmiddag het derde hoogste gemiddelde te noteren in de geschiedenis van de Grand Slam of Darts. In zijn tweede groepswedstrijd tegen UK Open 2019 winnaar Nathan Aspinall noteerde een hoog gemiddelde van maar liefst 113.62. De finalist van het WK 2019 won de partij ook nog met ruim 5-1.

Recordhouder Phil Taylor en de Belg Geert de Vos gingen hem voor met gemiddeldes van respectievelijk 114.65 en 113.86. Taylor boekte het record in 2014 tijdens een groepswedstrijd tegen Christian Kist. De Vos gooide het tweede hoogste gemiddelde op dit toernooi ook in de groepsfase en wel op de Grand Slam of Darts 2015 tegen Johnny Clayton.

Het vorig jaar versloeg Michael van Gerwen opponent Gary Robson in de groepsfase met een gemiddelde van 112.66. Hiermee bezet de nummer één van de wereld de vierde plek op de lijst met hoogste gemiddeldes op de Grand Slam of Darts.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws