Michael van Gerwen "Deze overwinning is zeker belangrijk" PDC
PDC

Michael van Gerwen "Deze overwinning is zeker belangrijk"

Michael van Gerwen "Deze overwinning is zeker belangrijk"

Bij de laatste 16 in Ally Pally won Van Gerwen vol overtuiging van Jackpot Adrian Lewis. De Brabander was met 4-1 oppermachtig en gaf de Brit geen ruimte om maar te denken aan een overwinning. De Vlijmenaar heeft een lastige loting in Londen, als hij zijn derde wereldtitel pakt mag hij oprecht zich de allerbeste van de wereld noemen. Geen 'lucky loting' maar vechten voor de titel.

Van Gerwen verklaarde vol zelfvertrouwen "Deze overwinning is zeker belangrijk. Vooral ook de manier waarop, ik denk dat ik goed speel".

Er is vandaag weer een nieuw item toegevoegd aan de WK veiling. Bekijk alle veilingitems via deze link.

"Één set was slordig. Maar dat is niet erg, als je ziet hoe sterk ik daarna was om mezelf terug te knokken en de wedstrijd binnen te slepen. Op een belangrijk moment gooide ik twee 11-darters. Daar was ik heel erg blij mee, daar kun je mee verder. Er is niks aan de hand met mijn vorm. Ik moet gewoon door knallen zo. Maar eerst even genieten van deze wedstrijd", verklaarde Van Gerwen na zijn overwinning aan Arjan van der Giessen.

Met 108.08 gemiddeld eindigde de Nederlander zijn derde wedstrijd in Londen, hij speelde nog niet onder de 101.5 gemiddeld terwijl de finishes best nog wat scherper mogen. Dit laat zien hoe sterk hij qua scorend vermogen is. Als de dubbels nog beter gaan lopen moet je van goede huize komen om de nummer een van de wereld van zijn derde wereldtitel te weerhouden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws