Michael van Gerwen geeft openheid van zaken over privé omstandigheden PDC
PDC

Michael van Gerwen geeft openheid van zaken over privé omstandigheden

Michael van Gerwen geeft openheid van zaken over privé omstandigheden

Eerder liet de nummer één van de wereld weten dat er bepaalde zaken spelen in zijn privé leven. Vanaf dat moment ging de geruchten machine op volle toeren draaien. Er zou een huwelijks crisis zijn tussen Michael en Daphne van Gerwen..

Vertrouwelijk heeft dartfreakz maanden geleden al met Michael en Daphne gesproken waarbij de toezegging is gedaan dit vertrouwen te respecteren. De details die destijds zijn besproken laten we buiten beschouwing van dit item wat gebaseerd is op een interview die de Brabantse familie gaf aan Story. We willen benadrukken dat er geen sprake is van huwelijksproblemen.

Aan Story liet Van Gerwen weten "Ons dochtertje Zoë (1) is er ook niet zomaar gekomen, we gaan nu door een soortgelijke fase. We willen heel graag nog een kindje en zitten in een medisch traject. Mensen denken vaak dat een kind krijgen iets vanzelfsprekends is, maar dat is het niet. Daarbij is het natuurlijk ook lastig dat ik vaak weg ben."

Daphne voegde er nog aan toe "Dat heeft niets met relatieproblemen te maken,’ vertelt Daphne. ‘Dat denken veel mensen, maar dat is absoluut niet het geval. Michael en ik zijn dolgelukkig met elkaar".

Naast de spanningen die het medisch traject om weer zwanger te raken met zich meebrengt lag de moeder van Daphne ook langere tijd in de lappenmand en overleed plotseling en totaal onverwacht haar geliefde hondje Dushi. Het kleine hondje lag dood in de tuin waar Daphne en dochter Zoë Dushi vonden.

Het is voor de Brabantse darter moeilijk zijn vrouw te steunen als je zoveel op reis moet zijn voor je werk. Op afstand weten dat je vrouw het lastig heeft doet veel met Van Gerwen waardoor hij niet altijd de sportieve prestatie kan neerzetten die het publiek van hem verwacht. 'Ons hoor je niet klagen, we wonen in een mooi huis hebben mooie spullen en kunnen een leuke auto rijden. Maar op momenten dat je familie je nodig heeft er niet kunnen zijn omdat je op werkreis bent is niet fijn'.

Publiek legt de lat altijd hoog en gaat er vanuit dat Van Gerwen altijd 104+ gemiddeldes en 170-finishes aan elkaar kan rijgen, gelukkig blijkt de spontane Brabander toch een mens te zijn..

Quote Michael en Daphne bron Story

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws