Michael van Gerwen 'Ik kijk naar het totaalplaatje en dat is positief' PDC
PDC

Michael van Gerwen 'Ik kijk naar het totaalplaatje en dat is positief'

Michael van Gerwen 'Ik kijk naar het totaalplaatje en dat is positief'

Een redelijk herstelde Michael van Gerwen treft Raymond van Barneveld in de oranje clash te Newcastle. Voorafgaand aan de partij kwam aan het woord.

De vorige week was teleurstellend maar ik moet naar het totaal plaatje kijken en dat is positief geeft de 25-jarige wereldkampioen aan. Ik ben de koploper en ben goed in vorm. Ik ga met heel veel zelfvertrouwen naar Newcastle. Het belangrijkste op dit moment is om er zeker van te zijn dat mijn vorm zo goed mogelijk is voor de play-offs. Dit maakt de komende twee weken heel bijzonder.

'Het is altijd bijzonder om tegen Raymond te spelen vervolgt de Brabander. Hij heeft namelijk briljante resultaten bereikt en is de beste speler van Nederland geweest. Hij speelt heel goed dit jaar en hij heeft zich, net als mij, al voor de play-offs gekwalificeerd. Op dat gebied is de druk er een beetje vanaf maar het is een partij die wij allebei willen winnen.'

De Nederlanders treffen elkaar in de laatste partij van de donderdagavond. In speelweek 4 te Glasgow kwamen de landgenoten al tegenover elkaar te staan. Dat duel werd met 7-5 gewonnen door Raymond van Barneveld.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws