Michael van Gerwen nog 10 titels verwijderd van evenaring record PDC
PDC

Michael van Gerwen nog 10 titels verwijderd van evenaring record

Michael van Gerwen nog 10 titels verwijderd van evenaring record

In 2016 won Michael van Gerwen bijna ieder toernooi waar hij aan deelnam en zette de teller op maar liefst 26 titels. Volgens velen was dit een prestatie die nagenoeg onhaalbaar is voor herhaling, maar Van Gerwen lijkt er zijn zinnen ook in 2018 weer op te hebben gezet want de teller staat inmiddels alweer op 16.

Op 1 juli 2018 won hij zijn 15e titel van het jaar op de European Darts Matchplay in Hamburg. Daarna kende Van Gerwen even een mindere periode maar afgelopen weekend werd de Auckland Darts Masters gewonnen en is de teller gezet op 16 titels.

Eerder liet de Brabander al weten waarom hij van de partij is op bijna alle toernooien terwijl dit voor de ranking helemaal niet nodig is.

“Ik hoef niet alles te spelen, maar ik ben zo goed geworden door het spelen van veel toernooien," aldus Michael van Gerwen.

Op de vraag of hij het record van 26 titels in één jaar zou kunnen verbreken antwoordt hij: “Het is heel moeilijk maar ik ben positief ingesteld en dus zeg ik dat het mogelijk is.”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws