Michael van Gerwen "Ik voel me zwaar klote door die gemiste kans" PDC
PDC

Michael van Gerwen "Ik voel me zwaar klote door die gemiste kans"

Michael van Gerwen "Ik voel me zwaar klote door die gemiste kans"

Iedereen die gisterenavond met een groen shirt voor de televisie zat baalde natuurlijk enorm na afloop van de eerste halve finale van de World Matchplay. Maar degene die er nog het meeste van baalde was Van Gerwen zelf. Na afloop zei de jonge Brabander het volgende. "Ik wist dat als ik met één van die twee pijlen de dubbel 8 had geraakt dat ik de partij had gewonnen. Dan gaf ik het niet meer weg, dat weet ik gewoon. Maar ik mis die twee pijlen op een heel belangrijk moment in de wedstrijd en ik voel me zwaar klote daardoor."

"Ik denk dat Adrian vandaag sterker was op de scores en dat ik het echt moest hebben van het finishen. Adrian speelde fantastisch en ik denk dat dit zijn beste wedstrijd van dit toernooi was. Maar toen ik de 70 finish miste voor de 16-14, heb ik mijzelf ten val gebracht. Ik weet dat dit een belangrijk moment in de partij was en ik voel mij heel slecht hierdoor".

"Het was een belangrijk moment in de partij. Adrian is een briljante speler en ik denk dat hij in de halve finale zijn beste partij tot nu toe heeft gespeeld. Ik ben heel trots op mijn optreden hier, maar ik ben een winnaar en ik kan er gewoon niet tegen om een halve finale te verliezen. Ik heb nu een dag eerder vakantie dan de bedoeling was. We gaan drie weken vakantie nemen en dan zal ik er in Australië weer staan".

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws