Home PDC Michael van Gerwen wint uniek Hannover Drive-In Darts Gala 2020

Michael van Gerwen wint uniek Hannover Drive-In Darts Gala 2020

Woensdag werd het unieke Hannover Drive-In Darts Gala 2020 gespeeld waarbij er een demotoernooi werd gespeeld op een parkeerplaats en waarbij de toeschouwers in auto’s dit mochten bijwonen.

In totaal waren er 300 auto’s aanwezig en voor de wedstrijden begonnen werden een reeks auto’s gewassen door de profspelers zelf. Hierbij kon Michael van Gerwen het niet laten om een bak water over landgenoot Raymond van Barneveld te gooien.

Nadat Barney weer was opgefrist mochten de heren het podium betreden. Max Hopp zou in de halve finale winnen van Van Barneveld en Michael van Gerwen versloeg in de andere halve finale Dimitri van den Bergh met 5-1, die op het laatste moment opgeroepen als vervanger voor Devon Petersen. 

In de finale stonden Michael van Gerwen en Max Hopp tegenover elkaar en de Nederlander wist hem voor thuispubliek te verslaan en na afloop stond er wederom 5-1 op het scorebord.

Bovendien wist Van Gerwen er ondanks de buitenlucht met zijwind in te slagen om een gemiddelde te noteren van 100,00 en gooide hij bovendien een 164-finish.

Halve finales
Michael van Gerwen 5-1 Dimitri van den Bergh
Max Hopp 5-2 Raymond van Barneveld

Finale
Michael van Gerwen 5-1 Max Hopp