Home algemeen nieuws Mike van Duivenbode laat pijlen voor langere periode liggen

Mike van Duivenbode laat pijlen voor langere periode liggen

Wij zullen Mike van Duivenbode voorlopig niet in actie zien. De speler uit Dordrecht laat zijn pijlen namelijk voor langere tijd liggen. Dat laat hij op zijn social media weten.
Van Duivenbode kwam onlangs nog in actie op de PDC Summer Series. In 2017 won hij twee keer een Development Tour. In 2019 wist hij een tourkaart te bemachtigen op de Qualifying School.
Mike van Duivenbode:
“Een aantal mensen hebben laatste tijd al meegekregen hoe of wat, maar hier een berichtje om het voor iedereen duidelijk te hebben,
Helaas zal ik de pijlen voor een langere periode moeten laten liggen. Vind dit onwijs jammer en het doet me veel verdriet maar er is op dit moment even geen andere keus. Lang verhaal kort kost het voor mij heel veel pijn moeite en energie om fulltime te darten. De arm werkt gewoon al een tijd niet mee, en dan moet je een keer gaan nadenken en de knoop doorhakken.
Heb onwijs veel mooie jaren gehad met veel ups en ook veel downs. Voor mijn gevoel moet ik nu even rust nemen om m’n lichaam te laten herstellen en sterker en fitter terug te komen.
Al met al, dit is geen verlies. Dit is geen opgeven. Dit is een bewuste keuze met veel gedachte erachter. Ik weet niet hoelang het gaat duren. Kan maanden zijn, kan jaren zijn. Maar ooit kom ik terug, the Pigeon will be back.”