Mogelijk geen Premier League-avond vanwege slecht weer PDC
PDC

Mogelijk geen Premier League-avond vanwege slecht weer

Mogelijk geen Premier League-avond vanwege slecht weer

In Nederland is het ijskoud en aan de andere kant van het water is het niet anders. Hierdoor worden op dit moment door de organisatie van de PDC vraagtekens geplaatst of de Premier League vanavond in Exeter wel kan doorgaan.

Door het extreme weer lopen een aantal vluchten vertraging op, zo ook vluchten vanaf Schiphol. Met name de vluchten richting Groot-Britannië worden gehinderd door het winterse weer. Voor spelers en supporters kan het dus lastig worden om op tijd op locatie te geraken.

Op 1,5 uur rijden van Exeter ligt Minehead waar vrijdag de UK Open van start zal gaan. In hoeverre de barre weersomstandigheden mogelijk ook hier nog invloed op kunnen hebben is vooralsnog niet bekend.

Om 13:00 uur Nederlandse tijd wordt het besluit genomen of de Premier League avond vanavond doorgaat of niet.

Update 13:10 uur: Het is nog altijd wachten op het besluit van de PDC. Om 13:00 uur Nederlandse tijd zou het besluit naar buiten worden gebracht maar vooralsnog is er niets bekend gemaakt.

Update 13:20 uur: Het besluit is bekendgemaakt en het gaat vanavond niet door. Het volledig artikel met alle informatie vind je hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws