Nathan 'The Asp' Aspinall in top 10 van de wereldranglijst PDC
PDC

Nathan 'The Asp' Aspinall in top 10 van de wereldranglijst

Nathan 'The Asp' Aspinall in top 10 van de wereldranglijst

Nathan Aspinall heeft wederom een sprongetje gemaakt op de wereldranglijst. Na het bereiken van de kwartfinale op het PDC wereldkampioenschap 2020, stormt de top 10 binnen op de wereldranglijst. Aspinall is de eerste speler die zijn top 10 debuut maakt, na Gerwyn Price in november 2018.

Aspinall dankt zijn stijging op de PDC Order of Merit onder meer aan een fantastische afgelopen periode waarin hij onder meer de halve finale bereikte van het WK 2018 en de winnaar werd van de UK Open 2019. Zondagmiddag mocht de Engelsman zich voor het tweede jaar op rij halve finalist noemen op het WK na een overwinning in de kwartfinale op de Belg Dimitri van den Bergh.

Ook Glen Durrant, die in januari dit jaar de overstap maakte naar de PDC, gaat lekker op de wereldranglijst. Duzza stijgt naar plek 22 en indien hij zondagavond ook zijn kwartfinale partij wint, behoort hij tot de top 16 van de wereld. Hiermee zal hij ook een ticket verdienen voor The Masters 2020 die in januari wordt gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws