Home PDC Michael en Jermaine kunnen record pakken tijdens World Cup of Darts

Michael en Jermaine kunnen record pakken tijdens World Cup of Darts

BETWAY World Cup OF DARTS 2017 EISSPORT HALLE, FRANKFURT,GERMANY PIC;LAWRENCE LUSTIG ROUND 1 NETHERLANDS(RAYMOND VAN BARNEVELD & MICHAEL VAN GERWEN) V CZECH REPUBLIC(FRANTISEK HUMPULA & KAREL SEDIACEK)

Vanaf donderdag gaat in Hamburg de World Cup of Darts van start en Nederland zal dit jaar worden vertegenwoordigd door Michael van Gerwen en Jermaine Wattimena.

Samen kunnen ze Nederland niet alleen de titel maar ook een record bezorgen door voor de vijfde keer de wereldtitel mee naar huis te nemen.

Op dit moment staat de teller voor zowel Engeland als Nederland op 4 titels. Alle edities zijn tot op heden door één van deze twee landen gewonnen en dus zal bij winst van één van hen het record worden gepakt waarbij deze niet langer hoeft te worden gedeeld.

Tijdens de World Cup of Darts organiseren we in samenwerking met Poules.com en Dartwinkel.nl weer een leuke gratis Dartpoule. Je maakt kans op leuke prijzen en je voorspellingen invullen kan hier.

Bij alle titels voor Nederland was Raymond van Barneveld van de partij, maar dat geldt niet voor Michael van Gerwen. De eerste titel werd namelijk opgeëist door Raymond van Barneveld en Co Stompé.

Een titel voor Nederland zou dus ook betekenen dat Van Gerwen en Van Barneveld op een gelijk aantal titels komt te staan op persoonlijk vlak.

Bij Engeland werden alle 4 de titels gewonnen door het duo Phil Taylor en Adrian Lewis, maar dit jaar wordt het land vertegenwoordigd door Rob Cross en Michael Smith.