Noppert verder op koers voor de WGP 2018, ten koste van Klaasen PDC
PDC

Noppert verder op koers voor de WGP 2018, ten koste van Klaasen

Noppert verder op koers voor de WGP 2018, ten koste van Klaasen

Danny Noppert is verder op koers voor de World Grand Prix 2018. had op de International Darts Open, die momenteel wordt gespeeld, een zege nodig in ronde drie om een stap dichter bij de World Grand Prix te komen. En dat is hem ook gelukt. In de derde ronde werd Mensur Suljovic verslagen.

De Fries moet nog even geduld hebben voor de felbegeerde World Grand Prix ticket. Mochten James Richardson en Martin Schindler de finale bereiken op de International Darts Open en deze finale wordt gewonnen door Richardson, ziet Danny Noppert zijn World Grand Prix debuut alsnog in rook opgaan. Richardson en Schindler staan op het moment van schrijven in de kwartfinale en derde ronde.

Danny Noppert is intussen wel verzekerd van deelname aan het European Championship 2018 waar hij ook zijn debuut zal maken.

De koers van Noppert betekent wel slecht nieuws voor landgenoot Jelle Klaasen. Na de derde ronde zege van Noppert kan The Cobra zich definitief niet meer plaatsen voor het dubbel-in-dubbel-out toernooi in Dublin.

Een andere Nederlander, namelijk Jeffrey de Zwaan, kan zich ook nog voor de World Grand Prix kwalificeren maar ook hij is afhankelijk van resultaten van concurrenten. James Richardson mag in de halve finale van de International Darts Open niet winnen van Danny Noppert en in de finale niet winnen van Martin Schindler.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws