PDC WK 2019 staat voor de deur: Volg deze stappen en mis geen pijl PDC
PDC

PDC WK 2019 staat voor de deur: Volg deze stappen en mis geen pijl

PDC WK 2019 staat voor de deur: Volg deze stappen en mis geen pijl

Vanaf aanstaande donderdag 13 december gaat het PDC WK 2019 van start. Een record aantal van 13 Nederlanders zullen hun opwachting maken op het belangrijkste toernooi van het jaar.

Om niets te missen zetten we de belangrijkste feiten op een rij zodat jij optimaal kan genieten van het PDC wereldkampioenschap.

Televisie
RTL 7 brengt het toernooi live op televisie waarbij zowel alle middag- als avondsessies worden uitgezonden. Alleen voor de openingsavond moet je uitwijken naar RTL Z. Het volledig uitzendschema vind je hier.

Radio
Als je overdag moet werken en je wilt niets missen dan kan je uitwijken naar RTL 7 Darts radio. Vanaf maandag 10 december is dit radio station te beluisteren via deze link.

Dartpoule
Het PDC WK volgen wordt nog leuker als je de wedstrijden voorspelt in een dartpoule. Je maakt daarmee tevens gratis kans op prachtige prijzen waaronder een set darts, een dartbord of een tegoedbon voor dartsspullen.

Neem deel aan onze PDC WK poule via deze link.

TIP:
Download de Poules.com app voor je Android of iPhone en zoek op 'Dartfreakz'.

App
De website van Dartfreakz.nl is voortaan ook als een 'App' op te slaan op je mobiel of tablet. Hoe je dit simpel kan instellen lees je hier.

Belangrijk nieuws
Wil je een melding krijgen als er belangrijk nieuws te melden is? Surf dan naar de voorpagina van Dartfreakz.nl en klik rechtsonder op het alarm-icoontje.

PDC WK 2019 staat voor de deur: Volg deze stappen en mis geen pijl

Bracket
Wil je alle uitslagen invullen en een prachtig schema thuis of op het werk ophangen? Download dan hier het bracket.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws