PDC WK 2021 verhuist mogelijk noodgedwongen naar het buitenland PDC
PDC

PDC WK 2021 verhuist mogelijk noodgedwongen naar het buitenland

PDC WK 2021 verhuist mogelijk noodgedwongen naar het buitenland

In september zal de World Grand Prix Finals het eerste toernooi zijn waarbij weer publiek wordt toegelaten waarna een week later ook de German Darts Championship met toeschouwers zal worden afgewerkt. Deze toernooien worden gespeeld in Oostenrijk en Duitsland en vooralsnog blijft publiek bij toernooien in het Verenigd Koninkrijk niet toegestaan.

De PDC zou graag weer toeschouwers toelaten en dan met name voor de Premier League en het PDC WK. Inmiddels is bekend dat de Premier League grotendeels achter de schermen zal worden voortgezet waarbij de kans op publiek nog bestaat bij de finaledag.

Tegenover Online Darts laat Barry Hearn weten dat een editie van het PDC WK 2021 ondenkbaar is.

“We gaan nog steeds voor een Alexander Palace vol publiek zoals we dat ook voorgaande jaren hebben gezien. Maar we moeten ook realistisch zijn en we zijn natuurlijk afhankelijk van het virus. Het is niet onze eerste optie maar als het nodig is kijken we naar de optie op het PDC WK naar het buienland te verhuizen,” aldus de PDC voorzitter.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws