PDC WK: Andy Smith verslaat stuntelende Australiër Tichowitsch PDC
PDC

PDC WK: Andy Smith verslaat stuntelende Australiër Tichowitsch

PDC WK: Andy Smith verslaat stuntelende Australiër Tichowitsch

De wedstrijd tussen Andy Smith en Shane Tichowitsch werd gekenmerkt door de vele gemistte dubbels van de Australiër. De eerste set werd met 3-0 gepakt door Smith waarna de Tichowitsch in de tweede set kwam aanzetten. De heren liepen uit naar een 2-2 tussenstand waarna er 160 op het bord stond voor Shane. Onder toeziend oog van zijn landgenoot Simon Whitlock raakte hij tweemaal de triple 20 maar ging de dubbel 20 er niet in. Hij wist uiteindelijk alsnog de set binnen te halen en kwam op 1-1 in sets.

In de daaropvolgende legs was de Australiër scorend de betere maar verzaakte hij het om zijn dubbels te gooien. Dit resulteerde uiteindelijk in een finishpercentage van een bedroevende 12 procent. Andy Smith profiteerde van de missers van zijn tegenstander die zich duidelijk irriteerde. De derde set ging met 3-0 naar de Engelsman en in de vierde set was het niet anders. Hij gooide o.a. een 121-finish via triple 20, single bulls-eye en dubbel 18 en won de partij met 3-1 in sets.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws