Peter Wright: ''Het voelt alsof ik nog nooit in mijn leven gedart had.'' PDC
PDC

Peter Wright: ''Het voelt alsof ik nog nooit in mijn leven gedart had.''

Peter Wright: ''Het voelt alsof ik nog nooit in mijn leven gedart had.''

Op voorhand zullen velen ervan uitgegaan zijn dat de nummer drie van de wereld wel eventjes zou winnen van James Wilson. Zaterdagavond bleek Snakebite echter de nodige moeite te hebben om de tweede ronde te bereiken, hoewel dit vooral aan zichzelf lag. Voorlopig lijkt de Schot, die regelmatig van pijlen wisselt, nog niet uitgewisseld te zijn. .

Na afloop van de partij was hij dan ook absoluut ontevreden over zijn vertoonde spel: ''Ik zou radeloos zijn geweest als ik verloren had, maar op de een of andere manier ben ik door. James was erg nerveus en ik ook, want ik ben als derde geplaatst. Ik speelde schandalig slecht in Shanghai en Las Vegas. Ik had tien setjes pijlen meegenomen en ik had geen idee welke ik moest gebruiken. Het voelt alsof ik nog nooit in mijn leven gedart had en dat is erg vreemd. Ik ga deze pijlen in ieder geval niet meer gebruiken. Ik kan me nu gaan voorbereiden op mijn volgende partij (tegen Cristo Reyes, red.). Ik ben er mee weggekomen.''

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws