Petitie gestart om PDC walk-on girls te behouden op o.a. PL en WK PDC
PDC

Petitie gestart om PDC walk-on girls te behouden op o.a. PL en WK

Petitie gestart om PDC walk-on girls te behouden op o.a. PL en WK

Onlangs deed het gerucht de ronde dat de PDC walk-on girls zouden verdwijnen en de darters het tijdens hun opkomst zonder de modellen zouden moeten doen. Maar Barry Hearn veegde dit gerucht van tafel, de PDC voorzitter gaf aan dat de dames niet zouden verdwijnen zolang hij met de scepter zwaait.

Maar via RTL7 Darts Inside van commentator Jacques Nieuwlaat staken de geruchten wederom de kop op, althans deels. "De walk-on girls zullen niet meer te bewonderen zijn tijdens onder andere de Premier League en het PDC World Darts Championship". Het is vooralsnog een gerucht maar op korte termijn zal blijken of de walk-on girls inderdaad van onder andere de Premier League zijn geschrapt.

Er is alvast een petitie gestart om de walk-on girls te behouden. En onder andere vijfvoudig wereldkampioen Raymond van Barneveld roept via social media op om de petitie te tekenen. "Ik zal de dames erg missen" geeft de Hagenaar aan. "Zij horen bij de dartsport. Teken hun petitie zodat ze hopelijk hun werk kunnen blijven doen".

Vind je het ook jammer dat de walk-on girls wellicht niet meer (op alle toernooien) te bewonderen zullen zijn? Je kan de petitie hier tekenen. Mocht de PDC inderdaad van plan zijn om niet altijd/geen beroep te doen op de dames, kan een petitie hen misschien op andere gedachten brengen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws