Home PDC Phil Taylor: “Van Gerwen praat onzin, ik heb niets aangeraakt”

Phil Taylor: “Van Gerwen praat onzin, ik heb niets aangeraakt”

De wedstrijd tussen Phil Taylor en Michael van Gerwen werd weer een duel waar nog lang over wordt nagesproken. Er deden zich weer tal van opmerkelijke momenten voor waarbij The Power zich liet gaan en begon te dansen op het moment dat de Nederlander was uitgeschakeld.

Eerder in de wedstrijd begon hij zijn opponent ook te imiteren en Van Gerwen werd tevens uitgemaakt voor ‘He is mental’. Het waren allemaal uithalen naar de nummer 1 van de wereld.

Tijdens één van de onderbrekingen zou Michael van Gerwen aan de PDC hebben gemeld dat Phil Taylor zelfs ook rare streken aan het uithalen was aan het kleine tafeltje dat op het podium staat. Zo zou de 16-voudig wereldkampioen aan de dartsspullen van Van Gerwen hebben gezeten.

In het interview dat hij voor BBC2 gaf stuurde Taylor al deze opmerkingen naar fabeltjesland. “Michael van Gerwen praat onzin, ik heb niets van zijn spullen aangeraakt. Wat zou ik moeten doen? Aan zijn dartscase zitten? Hij is de beste winnaar van de wereld. En als hij verliest, is hij de grootste smartass”.