Home PDC Phil Taylor: “Ik maak comeback als trainen met nieuwe pijlen goed gaat”

Phil Taylor: “Ik maak comeback als trainen met nieuwe pijlen goed gaat”

Opvallende woorden uit de mond van de 16-voudig wereldkampioen. Phil Taylor heeft tijdens de Target Launch 2019 namelijk bekendgemaakt dat er een comeback in de lucht hangt.

Hij vertelt over een nieuw systeem met dartpunten die simpel te vervangen zijn voor kortere of langere.

”Ik gooide vroeger vaak de pijlen boven de triple als ze er niet in vielen. Als ik dit systeem toen had zou ik dit in 10 tot 15 secondes kunnen veranderen want het is vergelijkbaar met het wisselen van flights. Als ik er dan kortere of juist langere punten op had gezet waren de pijlen mogelijk iets lager in het bord gekomen. Dat maakt het verschil tussen een score van 60 of een 180-er. Ik ga met deze pijlen trainen en als het goed gaat kom ik terug. Geloof me maar,” aldus The Power.

We tonen hieronder de videobeelden waarin hij beweert serieus een comeback te overwegen.