Phil Taylor "Ik wil mijn UK Open titel behouden" PDC
PDC

Phil Taylor "Ik wil mijn UK Open titel behouden"

Phil Taylor "Ik wil mijn UK Open titel behouden"

Nadat Phil Taylor afgelopen maandag geschiedenis schreef in de play-offs van de Premier League heeft hij zich nu alweer gericht op de UK Open in Bolton. Afgelopen maandag boekte hij in de finale een 10-8 zege op James Wade waarbij hij voor het eerst twee 9-darters noteerde in één wedstrijd. Het UK Open dat van 3 tot 6 juni zal plaatsvinden is voor Phil Taylor één van zijn favoriete toernooi om een 9-darter te gooien. In het verleden heeft hij er maar liefst vier gegooid tijdens de UK Open.

Hij zal volgend weekend zijn titel gaan verdedigen en hoopt om wederom geschiedenis te schrijven door zijn tiende 9-darter live op televisie te gooien. Hij benadrukt dat zijn prestatie van afgelopen maandag hem er niet van weerhoudt om zijn voorbereiding voor de UK Open aan te passen. “Ik kijk al uit naar Bolton en ik wil mijn UK Open titel behouden.”

“Mijn vader zei altijd dat je niet over jezelf moet praten, want andere praten wel over je. Ik kan hem ook horen zeggen dat je niet moet stilstaan bij een prestatie zoals afgelopen maandag. Hij zou zeggen `Hou je mond en op naar de volgende`. Ik was dinsdag alweer in de sportschool en stond alweer aan het bord. Het feit dat ik weer ben gaan sporten heeft mijn conditie verbeterd en dat zal belangrijk zijn in Bolton. Ik krijg een beeld in Madame Tussauds en daarvoor zal ik woensdag poseren, maar ik heb mijn ogen op Bolton en focus mij op de UK Open.” aldus Phil Taylor.

De huidige Premier League winnaar heeft momenteel negen perfecte legs gegooid die live zijn uitgezonden op televisie en is de eerste persoon die twee 9-darters heeft genoteerd in één wedstrijd, maar hij denkt dat dit record nog kan worden gebroken. “Er kunnen drie perfecte legs in één wedstrijd worden gegooid, absoluut. Ik ga proberen om mijn niveau te verbeteren en elke keer als ik dat doe dan verbeteren de spelers die mij volgen ook hun spel,” aldus The Power.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws