Home PDC Populariteit Premier League Ahoy, PDC bevestigd een nieuw record

Populariteit Premier League Ahoy, PDC bevestigd een nieuw record

De website van Ahoy en Ticketmaster liep vanmorgen om 11 u storm voor Oranje fans die een kaartje probeerde te bemachtigen voor de Premier league in Ahoy komend jaar. De PDC heeft officieel bevestigd dat er een nieuw record is gezet omdat alle 10000 kaarten in 5 minuten verkocht waren. Vorig jaar duurde het 8 minuten om Ahoy uit te verkopen.

Tijdens de voorverkoop vorige week liep het ook storm, binnen 1 minuut waren de beschikbare kaarten in de voorverkoop (pdc.seetickets.com) weg.
Vanmorgen hebben we ticketmaster op de voet gevolgd waarbij we ook konden mededelen dat er na een uur nog wat kaarten beschikbaar waren, dat heeft onder andere te maken met potentiële klanten die kaarten gealloceerd hadden op de pc. (met meerdere computers kaarten proberen te bemachtigen)

Je kan vervolgens altijd discussiëren over de exacte uitverkoop tijd, is het een 5 minuten record of niet.. Wat wel vast staat is de populariteit van de PDC premier league in Nederland, er is geen enkele Premier League  speellocatie ter wereld die sneller uitverkocht is dan Rotterdam Ahoy!