Home PDC Premier League Ahoy 2018 binnen 5 min alweer uitverkocht

Premier League Ahoy 2018 binnen 5 min alweer uitverkocht

Zoals verwacht liep het weer storm voor de Premier League tickets in Ahoy. Na 5 minuten stond voor zowel de tafeltickets als de tribunetickets de melding dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.

Voorgaande jaren gingen de tickets er ook in een korte tijd doorheen maar het lijkt erop dat de tickets nu meer gedoceerd werden aangeboden gedurende het uur na opening van de verkoop.

Mocht je nog geen tickets hebben kunnen bemachtigen, laat je dan niet ontmoedigen door dit bericht en blijf de pagina’s op TicketMaster nauwlettend in de gaten houden.

De ervaring leert namelijk dat er op een later tijdstip nog enkele kaarten beschikbaar kunnen komen.

Update 12:55 uur: Het leek erop dat er 55 minuten na de opening nog kaarten beschikbaar waren, dit kan te maken gehad hebben met allocatie van kaarten op meerdere computers of dat er kaarten op een nadere manier terug kwamen in de verkoop

Update 12:00 uur: Zoals hierboven beschreven zien we zojuist weer de mogelijkheid tot het bestellen van tickets voor de tribuneplaatsen.

Update 12:15 uur: Op dit moment zien we dat de tafeltickets ook weer even beschikbaar zijn. Blijf de pagina dus volgen als je nog tickets zoekt.

Update 14:45 uur: PDC bevestigd een nieuw record, link. Het blijft een een jaarlijkse loterij om aan Ahoy PDC Premier League kaarten te komen.