Premier League: Gary Anderson blijft koploper met winst op Wade PDC
PDC

Premier League: Gary Anderson blijft koploper met winst op Wade

Premier League: Gary Anderson blijft koploper met winst op Wade

Na vier speelweken blijft Gary Anderson de koploper van de Premier League. Hij wist ook tijdens de vierde speelweek weer een overwinning te boeken door James Wade met 8-3 te verslaan. De heren begonnen moeizaam aan de eerste leg waarbij de dubbels niet makkelijk werden gevonden. James Wade faalde om direct een break te forceren en zag Anderson vervolgens uitlopen naar een 4-0 voorsprong. In de vijfde leg mocht Wade aanleggen voor een 161-finish welke hij miste op de bulls-eye. De leg ging vervolgens wel naar de Engelsman waarna ook de daaropvolgende leg werd gepakt.

In de achtste leg van de partij miste Wade een 144-finish of dubbel 12 waarna Anderson een 151-finish miste op dubbel 20. De leg ging uiteindelijk naar James Wade die hiermee terugkwam tot een tussenstand van 5-3. Het bleek slechts uitstel van executie want Gary Anderson gooide de partij vervolgens uit en wint daarmee zijn vierde partij op rij, deze keer met 8-3.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws