Premier League scenario's: Hoe 4 spelers nog strijden om play-offs PDC
PDC

Premier League scenario's: Hoe 4 spelers nog strijden om play-offs

Premier League scenario's: Hoe 4 spelers nog strijden om play-offs

Nooit eerder was het op de laatste dag voor de play-offs van de Premier League nog zo spannend. Maar liefst 4 spelers strijden om de laatste 2 plekken van de eindfase van het toernooi waarbij aan het eind 250.000 pond klaarligt voor de winnaar.

Rob Cross en Michael van Gerwen zijn al verzekerd van deelname maar voor James Wade, Gerwyn Price, Daryl Gurney en Mensur Suljovic zal het vanavond erop of eronder zijn.

Premier League scenario's: Hoe 4 spelers nog strijden om play-offs

Dit zijn de scenario's per speler met de bijbehorende benodigde resultaten om zich te verzekeren van de eindronde.

James Wade
Winst of gelijkspel is voldoende om zich te verzekeren van de play offs. Als Daryl Gurney of Mensur Suljovic niet wint is hij al gekwalificeerd voor hij zijn partij zal spelen.

Gerwyn Price
Als hij gelijk speelt, moeten Mensur Suljovic en Daryl Gurney verliezen. Wanneer Price wint mogen Mensur Suljovic en Daryl Gurney niet winnen om The Iceman te verzekeren van de play offs.

Daryl Gurney
Heeft een beter resultaat nodig dan Mensur Suljovic en Gerwyn Price.

Mensur Suljovic
Heeft een beter resultaat nodig dan Daryl Gurney en Gerwyn Price.

Wanneer er spelers op een gelijk aantal punten eindigen dan wordt er eerst gekeken naar het legverschil, vervolgens het aantal gewonnen legs tegen de darts in. Mocht ook dat gelijk zijn dan wordt er tot slot gekeken naar het toernooigemiddelde.

Voor het speelprogramma klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws