Problemen voor PDC-spelers op International Darts Open PDC
PDC

Problemen voor PDC-spelers op International Darts Open

Problemen voor PDC-spelers op International Darts Open

Terwijl vanmiddag het International Darts Open is begonnen in Duitsland zijn er nog spelers met vluchtproblemen.

Zo is de koffer van Jelle Klaasen zoek met daarin zijn dartpijlen. Tot overmaat van ramp is de koffer van Joe Cullen ook zoekgeraakt waarin een setje reserve pijlen zat van The Cobra.

Daarnaast is Steve Beaton nog helemaal niet in Duitsland. Twee vluchten zijn gecanceld en via een omweg met een vlucht naar Stuttgart probeert hij alsnog op tijd in Riesa aan te komen.

Jelle Klaasen komt vrijdagavond in actie en Steve Beaton speelt zaterdagmiddag.

Update 18:30 uur: Klaasen zal nu als alternatief met een setje pijlen van Boris Koltsov gooien. Ook Luke Woodhouse is zijn koffer verloren bij zijn vlucht naar Duitsland. Net als Klaasen komt ook hij vrijdagavond in actie maar hij heeft laten weten nog geen idee te hebben met welke pijlen hij gaat gooien.

Update 20:00 uur: Inmiddels is er goed nieuws te melden voor Jelle Klaasen. Zijn koffer met dartpijlen is aangekomen bij zijn hotel en dus kan hij vanavond alsnog met zijn eigen pijlen gooien.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws