Home PDC “Jesus lookalike” Nathan Grindal bezoekt Alexandra Palace

“Jesus lookalike” Nathan Grindal bezoekt Alexandra Palace

Nathan_Grindal

Nathan Grindal die de zaal werd uitgezet tijdens de finale van de afgelopen Players Championship Finals tussen Phil Taylor en Kim Huybrechts, heeft zich in de Alexandra Palace laten zien. De langharige en baard dragende Grindal werd tijdens die bewuste finale avond de zaal uitgeleid toen er herhaaldelijk “Jesus” werd gescandeerd door een deel van het publiek. De partij werd hierdoor ruw verstoord. Zie ook dit artikel.

De 33-jarige vreesde dat hij nooit meer een groot toernooi zou kunnen bezoeken, maar besloot toch naar Ally Pally te gaan. Ditmaal werd hij met applaus verwelkomd door het publiek. Nathan, die nu een soort van verering is geworden, werd op de gevoelige plaat vastgelegd met een aantal fans die gekleed waren als ‘Bully’ van de tv quiz show ‘Bullseye’.

Ík ging naar Ally Pally om naar het darten te kijken en heel veel mensen wilden met mij op de foto, geeft de tuinman uit Abingdon op telegraph.co.uk aan. Het was briljant en het is nog leuker dat ik niet de zaal werd uitgezet. Mensen riepen “Jesus” maar iedereen had een leuke tijd. Bully is een darts icoon en Jezus is een religues figuur. Het was dus leuk om ze samen te brengen, alhoewel ik als mezelf daar naar toe ging en niet als Jezus.