Raymond van Barneveld kan de Premier League play-offs vergeten PDC
PDC

Raymond van Barneveld kan de Premier League play-offs vergeten

Raymond van Barneveld kan de Premier League play-offs vergeten

Barney verloor donderdag twee keer in Sheffield waardoor de Hagenaar vier wedstrijden op rij zonder punten bleef. Met drie punten achterstand en een wedstrijd meer gespeeld kan RvB de play-offs vergeten. Ook de Schot Peter Wright staat met een wedstrijd meer stijf onderaan de ranking. Van Barneveld miste vorig jaar en in 2016 ook al de play-offs, in 2015 verloor de Nederlander verloor de halve finale van de Premier League. In 2014 won de vijfvoudig wereldkampioen de Premier League, destijds was de Hagenaar in de finale te sterk voor Michael van Gerwen.

Raymond van Barneveld kan de Premier League play-offs vergeten

Dit jaar maakt Barney dus vrijwel geen kans meer op de titel, Van Gerwen staat op de eerste plaats en is vrijwel zeker van de play-offs. De Brabander gooide 100 gemiddeld in 32 opeenvolgende Premier League wedstrijden! Tevens speelde MvG donderdagavond zijn 100ste wedstrijd in de Premier League, 70 wedstrijden gewonnen, 15 verlies partijen en 15 wedstrijden eindigde in een 6-6 stand. Van Gerwen is de zesde speler die 100 wedstrijden speelde in de League.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws