Raymond van Barneveld: "Het PDC WK wordt met het jaar moeilijker" PDC
PDC

Raymond van Barneveld: "Het PDC WK wordt met het jaar moeilijker"

Raymond van Barneveld: "Het PDC WK wordt met het jaar moeilijker"

Er breekt op dit moment een belangrijke periode aan voor Raymond van Barneveld. Hij heeft namelijk veel prijzengeld te verdedigen de komende maanden en heeft zich alleen geplaatst voor de Grand Slam of Darts en het WK Darts.

Barney is dan ook afgezakt naar plek 14 en met de wetenschap dat alleen de top 16 automatisch geplaatst is voor de grote toernooien zijn goede resultaten nu van groot belang.

Raymond van Barneveld: "Als je eerlijk bent, heb ik de laatste paar jaren altijd op die positie gestaan zo vlak voor het WK. Je wordt een jaartje ouder en er komt steeds meer druk op te staan."

Hij vervolgt: "Het liefst wil je het toernooi gewoon winnen, maar er doen zoveel gigantisch goede spelers aan mee. Het wordt met het jaar moeilijker. Nu doen er zelfs meer spelers aan mee. Maar we gaan hard werken. Ik ben voor het WK altijd intensief bezig. Daardoor kom ik vaak ver. Maar mocht ik in januari een slecht WK of Grand Slam achter de rug hebben, ga ik met mijn management beraden wat we gaan doen."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws