Raymond van Barneveld: “Ik geloof nog altijd in plaatsing voor play-offs” PDC
PDC

Raymond van Barneveld: “Ik geloof nog altijd in plaatsing voor play-offs”

Raymond van Barneveld: “Ik geloof nog altijd in plaatsing voor play-offs”

Titelverdediger van de Premier League, Raymond van Barneveld, hoopt dat het Schotse publiek zich morgen achter hem zal scharen in zijn duel met Michael van Gerwen. Barney stond op de rand van degradatie maar vanwege de uitstekende resultaten van de laatste weken heeft hij dit weten te voorkomen en kijkt hij nu zelfs omhoog richting plaatsing voor de play-offs. Een overwinning op Van Gerwen is daarbij zeer wenselijk om de weg omhoog in de rankingstand voort te zetten. Op dit moment bezet hij nog de zevende positie al is het verschil met plek 4, 5 en 6 slechts 1 punt.

“Ik hoop dat Schotland mij zal steunen. Het is als een thuiswedstrijd voor mij en de aanwezige supporters. Ik ben aan het vechten om tot de top 4 door te dringen en ik geloof er nog altijd in dat dit mogelijk is. Dit toernooi bestaat weer uit enkele ongelooflijke talenten maar ik doe nog volop mee. De laatste vier weken waren goed. Ik had drie 100+ gemiddeldes en pakte 5 punten,” aldus Van Barneveld.

Vooruitblikkend op de partij tegen Van Gerwen geeft Barney het volgende aan: “De laatste 4 of 5 keer dat ik tegen hem heb gespeeld waren het ongelooflijke wedstrijden. Ik ging met 9-7 aan de leiding tijdens The Masters maar ik verloor alsnog met 9-10. Hij is gewoon waanzinnig goed en ik heb alle respect voor hem.”

“Het is een fantastische gozer en ik kan echt genieten van zijn spel. Hij verkeerd weer in uitstekende vorm maar ik hoop dat ik hem partij kan bieden. Vorige week heb ik laten zien dat als ik kansen krijg dat ik ze zal pakken,” vervolgt de titelverdediger van de Premier League.

Speelprogramma Premier League, Aberdeen

Dave Chisnall v Phil Taylor
Stephen Bunting v Adrian Lewis
James Wade v Gary Anderson
Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen
Stephen Bunting v Phil Taylor

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws