Raymond van Barneveld: "Ik laat het er niet bij zitten, we moeten praten" PDC
PDC

Raymond van Barneveld: "Ik laat het er niet bij zitten, we moeten praten"

Raymond van Barneveld: "Ik laat het er niet bij zitten, we moeten praten"

Raymond van Barneveld deed gisteren uitstekende zaken met twee overwinningen in de Premier League. De titelverdediger wist Gary Anderson en Adrian Lewis te verslaan maar de huidige wereldkampioen was na afloop zichtbaar geïrriteerd door de Nederlander. Raymond sprak na afloop over het voorval na de winnende pijl en liet weten absoluut niet blij te zijn met de reactie van de Schot.

"Hij verweet me dat ik hem hinderde toen ik terugliep van het bord. Ik zou hebben lopen stampen. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik weet honderd procent zeker dat ik niets fout heb gedaan. Ik ben niet blij. Aan het einde van de wedstrijd beschuldigt iemand me van stampen, maar ik probeer altijd normaal te spelen. We moeten serieus praten, want hier laat ik het niet bij zitten,” aldus de Nederlander.

Na gisterenavond bezet Raymond van Barneveld de derde plek in de rankingstand van de Premier League die er na afloop nog niet over uit kon waarom Anderson zo reageerde op Barney na afloop van zijn eerste partij.

"Ik had liever gelijkgespeeld dan zo gewonnen. Dit raakt me echt. Misschien dat het publiek invloed heeft gehad. De scheidsrechter zei dat ik te dicht langs Anderson liep, maar dat is zeker niet zo. Hij gaat na afloop met het vingertje lopen wijzen. We moeten een serieus gesprek voeren, want ik laat het er niet bij zitten. Niemand vindt het leuk om te verliezen, maar als je een ongelooflijk goede wereldkampioen bent, moet je de partij gewoon uitgooien,” aldus Van Barneveld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws