Home PDC Raymond van Barneveld sluit een mogelijke comeback niet uit

Raymond van Barneveld sluit een mogelijke comeback niet uit

2020-2-8 Barney Dome afscheid van Raymond van Barneveld

In gesprek met De Telegraaf laat Raymond van Barneveld weten dat hij het niet uitsluit ooit nog een comeback te maken als speler.

Barney: “Ik sluit niets uit, maar ik zeg ook niet meteen ‘ja’. Ik heb het best naar mijn zin zo, lekker rust en geen stress. Mocht ik het darts een keer gaan missen, dan kan ik een comeback overwegen.”

Mocht het weer gaan kriebelen dan heeft een terugkeer wel nogal wat voeten in de aarde. Hij zal dan namelijk gewoon onder aan de ladder moeten beginnen en dat betekent deelname aan de PDC Q School.

“Het is niet als ik ooit wil terugkeren, dat ik op maandag zomaar weer meedoe. Zo werkt het niet. Je begint op de Q School en daarna weer met wedstrijden op de ProTour en die liggen mij uiteindelijk het slechtste,” aldus de Hagenees.

Vooralsnog bevalt zijn leven zonder darten dan ook prima: “Ik ben nu al zes weken geen professioneel darter meer en ik voel me enorm rustig. Ik was altijd opgefokt en paniekerig. Ik heb dat vandaag en die weken hiervoor niet meer meegemaakt.”