Home PDC Ricoh Arena in Coventry komende maanden de locatie voor meerdere PDC-toernooien

Ricoh Arena in Coventry komende maanden de locatie voor meerdere PDC-toernooien

De PDC heeft bekend gemaakt dat de Ricoh Arena in Coventry drie TV-toernooien én de PDC Winter Series gaat huisvesten.

De Premier League play-offs, Grand Slam of Darts en Players Championship Finals zullen allen achter gesloten deuren gespeeld worden in de Ricoh Arena te Coventry. Voor de Premier League play-offs en Grand Slam of Darts is een nieuwe datum bepaald. Zo zal op 15 oktober bekend worden wie de Premier League 2020 op zijn naam schrijft. De play-offs beginnen om 8 uur Nederlandse tijd. Van 16 t/m 24 november zal de Grand Slam of Darts gespeeld worden. De Players Championship Finals worden, zoals al gepland, van 27 tot en met 29 november gespeeld. Op 29 november zullen Joe Davis en Bradley Brooks tevens de finale van het PDC jeugd WK spelen. Al deze toernooien zullen te volgen zijn via onze website en RTL7.

De World Grand Prix, die van dinsdag 6 oktober tot en met maandag 12 oktober plaatsvindt, zal het begin zijn van veel darts in Coventry. 

Na de Summer en Autumn Series is het tijd voor de Winter Series. Ook deze bestaat weer uit vijf Players Championship toernooien. Deze zullen van 10 tot en met 14 november ook in de Ricoh Arena gespeeld worden. Op 9 november zal het kwalificatietoernooi voor de Grand Slam of Darts plaatsvinden.

Op maandag 30 november is de Ricoh Arena te Coventry eveneens het decor van het PDPA kwalificatietoernooi voor het PDC WK.