Rob Cross is vastberaden zijn wereldtitel te verdedigen PDC
PDC

Rob Cross is vastberaden zijn wereldtitel te verdedigen

Rob Cross is vastberaden zijn wereldtitel te verdedigen

Afgelopen zondag ging de wereldkampioen met 6-2 ten onder tegen Mensur Suljovic. In Hildesheim kwam de Engelse Voltage tot een gemiddelde van 92.72 German Darts Championship.

Op 18 september zal Cross wederom naar Duitsland afreizen om deel te nemen aan het demonstratie toernooi SAP Frankfurt Darts Slam met onder andere Raymond van Barneveld, Simon Whitlock, Michael Smith, Max Hopp, Mensur Suljovic, Deta Hedman en Aileen de Graaf.

"Het gaat er nu om klaar te zijn voor het cruciale einde van het jaar", vertelde Cross aan Live Darts. "Het is best gaaf dat we ook de SAP Darts Slam erbij hebben gekregen, het is een drukke agenda maar ik wil zo veel als mogelijk spelen".

"Het is ook schitterend om in Duitsland te zijn, de drukte daar is gewoon ongelooflijk. Ik kan niet wachten om daar te spelen. Het is nu tijd voor mij om in de hoogste versnelling te gaan."

"De European Tour-evenementen zijn erg belangrijk, ze hebben mij vorig jaar geholpen om het tv-spel te ontwikkelen. Het helpt je, om onder druk te presteren".

"Ik voel me briljant, ik heb meer vertrouwen in mezelf. Er zullen geen excuses meer zijn richting het einde van het jaar ".

"Het seizoen was druk, natuurlijk was de overwinning in Brisbane fantastisch voor mij. De afgelopen weken was ik lekker met vakantie, het is gewoon leuk om wat tijd door te brengen met het gezin".

"Het is nu tijd om je voor te bereiden, het hele jaar gaat maar om één ding de wereldtitel, in de aanloop hebben we nog een aantal tv-toernooien waar ik me wil laten zien".

"Ik kijk er echt naar uit, ik heb nu een paar overwinningen nodig om me nog beter op mijn spel te concentreren en het zelfvertrouwen te doen toenemen. In Brisbane speelde ik goed, maar ik heb nog steeds het gevoel dat ik het beter kan doen."

Het interview gaf Cross af voor zijn deelname aan het German Darts Championship.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws