Ryan Searle emotioneel: "Van Gerwen in finale verslaan is een droom" PDC
PDC

Ryan Searle emotioneel: "Van Gerwen in finale verslaan is een droom"

Ryan Searle emotioneel: "Van Gerwen in finale verslaan is een droom"

Ryan Searle wist vriend en vijand te verrassen door zaterdag de Players Championship 3 op zijn naam te schrijven. Na afloop was hij de nummer 44 van de PDC dan ook emotioneel met deze titel.

"Ik kan het gewoon niet geloven. Het is extra speciaal dat ik Michael in de finale versla, het is een droom," aldus Searle.

Hij vervolgt: "In mijn kleine mancave thuis heb ik veel getraind en daarbij heb ik ook scenarios in mijn hoofd nagespeeld. Tegen Michael van Gerwen spelen in een finale was daar één van."

"Als je deze kansen krijgt moet je die gewoon pakken en gelukkig deed ik dat vandaag. Ik denk dat ik mijzelf een beetje teleur heb gesteld op het PDC WK waarbij ik verloor van Gary Anderson. Ik speel nog altijd niet mijn beste spel maar ik weet wat ik kan doen.

Nathan Aspinall versloeg mij in de finale voor zijn eerste Players Championship-titel en zie wat er van hem is gekomen sinds dat moment. Misschien staat mij hetzelfde te wachten," aldus een emotionele Ryan Searle.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws