Scenario's Grand Slam of Darts 2018 poule A t/m D: Nederlanders moeten aan de bak PDC
PDC

Scenario's Grand Slam of Darts 2018 poule A t/m D: Nederlanders moeten aan de bak

Scenario's Grand Slam of Darts 2018 poule A t/m D: Nederlanders moeten aan de bak

Dinsdagavond staan de laatste poulewedstrijden in poule A tot en met D op het programma. en daar kunnen er dinsdag zomaar een paar bijkomen. . Daarom leek het ons een geschikt moment om per poule te kijken wie er in welk geval door is.

Poule A
In poule A kan het in theorie misgaan voor Michael van Gerwen. De meest waarschijnlijke optie dat het misgaat is dat hij verliest van Joe Murnan en Gary Robson Jonny Clayton verslaat. Bij een overwinning is Mighty Mike immers sowieso door. Als Robson verliest heeft Michael aan twee legs genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Voor Jonny Clayton mag het eigenlijk niet meer misgaan. Na zijn sensationele overwinning op Michael van Gerwen heeft The Ferret aan twee legs tegen Gary Robson genoeg om de volgende ronde te halen.

Gary Robson zal zelf moeten winnen van Jonny Clayton en als dit geen 5-1 of 5-0 zege is hopen dat Joe Murnan Michael van Gerwen verrast.

Joe Murnan zal heel erg moeten hopen. Ten eerste zal hij zelf met 5-1 of 5-0 van Michael van Gerwen moeten winnen en dan moet Jonny Clayton ook nog eens zijn sportieve plicht doen en Gary Robson verslaan.

Poule B
In poule B heeft Raymond van Barneveld het ondanks zijn nederlaag tegen Krzysztof Ratajski nog in eigen hand. Als hij 5-3 wint van Michael Smith is de Hagenaar door. Bij een 5-4 zege moet hij hopen dat Adam Smith-Neale met 5-3 of 5-2 van Ratajski wint. Als Raymond verliest is het toernooi voor hem ten einde.

Michael Smith is bij het halen van vier legs sowieso door. Bij een nederlaag van 5-3 of ruimer moet hij hopen dat Adam Smith-Neale te sterk is voor Krzysztof Ratajski, zodat hij samen met Raymond van Barneveld naar de laatste 16 gaat.

Krzysztof Ratajski is bij een overwinning sowieso door. Bij een 5-4 nederlaag tegen Adam Smith-Neale is The Polish Eagle door indien Raymond van Barneveld niet is opgewassen tegen Michael Smith. Bij ieder ander resultaat ligt hij uit het toernooi.

Adam Smith-Neale moet zelf met 5-3 of ruimer winnen van Krzysztof Ratajski om door te kunnen gaan. Dan zal Michael Smith ook nog eens moeten winnen van Raymond van Barneveld.

Poule C
Voor poule C kunnen we de rekenmachine laten liggen. James Wade is door, Mark Webster is uitgeschakeld. Wesley Harms speelt in principe een knock-outpartij tegen Keegan Brown, waarbij de winnaar doorgaat en de verliezer eruit ligt.

Poule D
Ook bij poule D hoeven we de rekenmachine niet te gebruiken. Hier is Gary Anderson door, Steve Hine uitgeschakeld. Michael Unterbuchner en Ian White mogen onderling gaan uitmaken wie er doorgaat naar de laatste 16 en voor wie het toernooi eindigt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws