Simon Whitlock afgezegd voor Duitsland om te rusten voor Rotterdam PDC
PDC

Simon Whitlock afgezegd voor Duitsland om te rusten voor Rotterdam

Simon Whitlock afgezegd voor Duitsland om te rusten voor Rotterdam

Simon Whitlock heeft zich moeten terugtrekken voor ET3 "German Darts Open". De Australiër voelt zich al enkele weken niet lekker en wil Rotterdam niet laten schieten. Met pijn in het hart heeft hij het Duitse Saarbrücken laten schieten. Daniel Larsson heeft hierdoor een bye gekregen in de tweede ronde. De Zweed Larson wist optimaal gebruik te maken van de missers van Jan Dekker en won met 6-2. Larson hoeft nu pas zondagmiddag bij de laatste zestien acte the presence te geven.

Whitlock kreeg afgelopen donderdag ook al een oorwassing van Michael van Gerwen, de Nederlander versloeg met 7-1 de Australiër. MvG noteerde 102.37 gemiddeld terwijl The Wizard niet verder kwam dan een gemiddelde van 89.58. Whitlock probeert met voldoende rust aanstaande woensdag Raymond van Barneveld het leven zuur te maken en donderdag Michael Smith en Daryl Gurney omdat hij donderdag twee keer het podium van Ahoy zal betreden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws