Speelschema PDC WK zondag: 2 NL-ers en 2 Belgen aan de oche PDC
PDC

Speelschema PDC WK zondag: 2 NL-ers en 2 Belgen aan de oche

Speelschema PDC WK zondag: 2 NL-ers en 2 Belgen aan de oche

Zondag wordt in het Alexandra Palace te Londen het WK hervat, na een driedaags Kerstreces. In de middagsessie zien we beide Belgische troeven in actie. Kim Huybrechts neemt het immers in de tweede wedstrijd van de middag op tegen Ryan Searle, terwijl Dimitri van den Bergh Jermaine Wattimena tegenkomt.

In de avondsessie is het de beurt aan Michael van Gerwen. De huidige nummer een van de wereld sluit de avond af tegen Ricky Evans, nadat hij heeft kunnen kijken hoe het titelverdediger Peter Wright vergaan is tegen Gabriel Clemens.

Uiteraard zullen alle wedstrijden te zien zijn op RTL7 en Videoland. Ook zullen wij van iedere sessie updates en verslag doen.

Zondag 27 december
Middagsessie (vanaf 13:00 uur)
Krzysztof Ratajski v Simon Whitlock
Kim Huybrechts v Ryan Searle
Dimitri Van den Bergh v Jermaine Wattimena

Avondsessie (vanaf 19:00 uur)
Joe Cullen v Jonny Clayton
Peter Wright v Gabriel Clemens
Michael van Gerwen v Ricky Evans

Tijdens de kerstdagen loopt de WK veiling door waarbij iedere avond om 20:00 uur weer een item afloopt. De opbrengst gaat volledig naar KiKa en de aangeboden items vind je op www.dartfreakz.nl/veiling

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws