Home PDC Speelschema World Matchplay 1/2 finales: debutant Van den Bergh tegen drievoudig wereldkampioen

Speelschema World Matchplay 1/2 finales: debutant Van den Bergh tegen drievoudig wereldkampioen

Taylor Lanning Photography

Zaterdag worden de halve finales gespeeld in de Marshall Arena te Milton Keynes. De wedstrijden zijn best of 33 legs. Er moet echter een verschil van twee legs zijn, mocht het 19-19 worden dan zal een sudden death leg de beslissing brengen. De wedstrijden zijn live te volgen via onze updates en RTL7.

De avond wordt begonnen door een duel tussen de leraar Gary Anderson en zijn leerling Michael Smith. Overigens heeft Bully Boy zijn leraar in de afgelopen vier onderlinge wedstrijden op zijn plek gezet, waardoor de ervaren Schot op revanche zal zinnen.

De andere halve finale gaat tussen Dimitri van den Bergh en Glen Durrant. The Dream Maker lijkt bezig met het vervullen van zijn droom en heeft in Nathan Aspinall, Joe Cullen en Adrian Lewis al drie spelers van naam verslagen tijdens zijn World Matchplay debuut. De vraag is echter of hij ook kan afrekenen met drievoudig wereldkampioen Glen Durrant, die vrijdag ternauwernood ontsnapte tegen Vincent van der Voort, de beste Nederlander van het toernooi.

World Matchplay halve finales
Zaterdag 25 juli 21.00 uur
Gary Anderson – Michael Smith
Glen Durrant – Dimitri van den Bergh