Home PDC Steun KiKa en geniet van PDC WK met eigen knietafel op schoot

Steun KiKa en geniet van PDC WK met eigen knietafel op schoot

Het PDC WK 2021 staat voor de deur en dan zitten we allemaal weer heerlijk voor de tv. Je wilt natuurlijk niets missen en daarom hebben we samen met DartsForever een leuke actie opgezet waarbij het goede doel KiKa wordt gesteund.

Je kunt nu in het bezit komen van een darts gerelateerde knietafel, ideaal om te eten voor de televisie of om lekker met de laptop op de bank te zitten.

We bieden 3 verschillende ontwerpen waaruit je kan kiezen en deze zijn in de foto van dit artikel te bekijken. Deze bestaan uit:
– Ontwerp 1: Phil Taylor met handtekening
– Ontwerp 2: Laatste 20 winnaars PDC WK
– Ontwerp 3: Martijn Kleermaker op PDC WK 2021

Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp of foto er zelf in te plaatsen.

Dus mis niets tijdens van het WK darts tijdens het eten en haal dit perfect sinterklaas- of kerstcadeau in huis voor slechts 8 euro*.

De knietafel(s) bestellen kan door een e-mail te sturen aan info@dartsforever.nl en vermeld daarbij hoeveel stuks je wilt bestellen, welk ontwerp je wilt hebben en naar welk adres het verzonden mag worden.

Blijf Dartfreakz.nl in de gaten houden want hier volgen de komende tijd nog meer acties en we zullen zoals ieder jaar ook weer een veiling houden met unieke items. De opbrengst van deze acties komt volledig ten goede aan KiKa.

Dus geniet van prachtige darts-items en steun tevens het goede doel.

Ontwerp 1: Phil Taylor met handtekening

Ontwerp 2: Laatste 20 winnaars PDC WK

Ontwerp 3: Martijn Kleermaker op PDC WK 2021

*exclusief 6,95 euro verzendkosten