Taylor en Wade aan het woord over hun World Matchplay finalepartij PDC
PDC

Taylor en Wade aan het woord over hun World Matchplay finalepartij

Taylor en Wade aan het woord over hun World Matchplay finalepartij

Na het winnen van zijn 13 World Matchplay titel afgelopen zondag in Blackpool, waar hij James Wade met 18-15 in de finale versloeg, is Phil Taylor van plan zijn conditie te verbeteren. Ondanks de nummer één van de wereld zijn vijfde titel op rij pakte, is hij van mening dat hij niet fit genoeg was en niet het beste van zichzelf heeft laten zien.

'Ik vind dat ik niet fit genoeg was en ik niet optimaal heb gepresteerd, maar ik zal gedurende de zomer hieraan werken. Het was een moeilijke finale voor mij. Ik word ouder en ben niet zo fit, dus moet ik harder werken'.

De 13-voudige Matchplay kampioen voegt toe: 'Ik heb nieuwe pijlen uitgeprobeerd aan het begin van de Matchplay en deze pijlen zijn de beste waarmee ik ooit heb gespeeld, maar vanwege de hitte was de vlucht van de pijlen niet helemaal zoals het zou moeten zijn. Ik zal wat meer met deze pijlen moeten trainen, iets wat ik zeker zal doen. Maar om eerlijk te zijn had ik mijn zinnen teveel op deze pijlen gezet'.

Wade geeft aan dat hij teleurgesteld was over zijn prestatie in de finale, maar hij zich wel heel goed had voorbereid op zijn partij tegen Phil Taylor. 'Vanuit het oogpunt van een toeschouwer was het een geweldige finale en vanuit Taylor’s oogpunt ook, maar voor mij speelde ik als een vlag die halfstok hangt. Vijftien legs van Taylor winnen terwijl je niet op je best bent, is dus heel goed'.

'Ik heb, als darter, dit blij gevoel nooit ervaren. Ook heb ik nooit zoveel animo gehad om te darten, omdat ik zeven weken hard heb getraind en dit resultaat heb bereikt, wat "beangstigend" zal zijn voor andere spelers'.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws