Terry Jenkins samen met 4 anderen recordhouder op UK Open PDC
PDC

Terry Jenkins samen met 4 anderen recordhouder op UK Open

Terry Jenkins samen met 4 anderen recordhouder op UK Open

Hij was al zo goed als met pensioen maar hing de pijlen nog niet volledig aan de wilgen en daarom zal Terry Jenkins er op de UK Open 2018 gewoon weer bij zijn. The Bull was er alle edities bij op het toernooi dat in 2003 voor het eerst werd georganiseerd. Een record dat hij over 2 weken zal delen met James Wade, Steve Beaton, Wayne Jones en Alex Roy.

In 2014 wist Terry Jenkins zelfs de finale te halen waarin hij zijn meerdere moest erkennen in Adrian Lewis. The Jackpot verkeerde toen nog in topvorm en zette Jenkins met 11-1 opzij met ruim 109,00 gemiddeld.

Voor Kevin Painter zal dit de eerste keer worden dat hij ontbreekt op dit befaamde toernooi en Phil Taylor en Dennis Smith ontbraken vorig jaar al voor het eerst sinds de opzet van dit toernooi.

De recordhouders luisteren daarom vanaf 3 maart naar de namen Terry Jenkins, James Wade, Steve Beaton, Wayne Jones en Alex Roy. Meest succesvol was James Wade met de winst van de UK Open in 2008 en 2011.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws